Sote-uudistus. Palveluihin otetaan mukaan digitaalisuutta, on organisaatiomuutoksia ja asiakaskunta ikääntyy. Miten ammattilaiset suhtautuvat muutoksiin ja pysyvät oman osaamisensa hallitsijoina? Kuuntele podcast-jakso jossa hoiva-alan ammattilainen on matkalla kohti uutta sotea.

Keskustelijoina on COPE-hankkeen Muuttuva työ -teeman vetäjä Timo Sinervo ja STM:n neuvotteleva virkamies Marjukka Vallimies-Patomäki. Keskustelun vetää Vilja Rydman.

Kuuntele Workcast: Kohti uutta sotea 

Workcast on uusi podcast-sarja joka tuo tuoretta tutkimustietoa ja ajankohtaisia arjen huolenaiheita suoraan päättäjien korviin. Päättäjien lisäksi sarja on suunnattu kaikille, jotka ovat kiinnostuneita työn ja hyvinvoinnin tutkimuksesta. Sarjassa keskustellaan tuoreista tutkimustuloksista tutkijoiden ja päättäjien kesken. Jokainen jakso alkaa arjen äänen haastattelulla, joka inspiroi vuoropuhelua.

Sarja on Työterveyslaitoksen ja Strategisen tutkimuksen kahden ohjelman, Osaavat työntekijät – Menestyvät työmarkkinat sekä Terveys, hyvinvointi ja elämäntavat, yhteinen podcast-sarja. Sarjassa keskustellaan 2019 päättyvien hankkeiden tutkimustuloksista tutkijoiden ja päättäjien kesken.

Lue myös:

Ammattilainen sote-uudistuksen pyörteissä (Timo Sinervon blogikirjoitus 1.2.2019)